Goesting in een break?

In elke Antwerpse buurt is een dienstencentrum van Zorgbedrijf Antwerpen. Daar is het altijd gezellig, warm, met gratis wifi en we serveren er koffie, lekkere versnaperingen en een lunch. Kom binnen en zet u erbij, wij maken het gemakkelijk. 

's Middags een lekker driegangenmenu

U wilt toch ook een gevarieerde gezinsmaaltijd en tonnen liefde voor uw kinderen? Elke middag serveren we driegangenmenu's met soep, hoofdgerecht en dessert, ook vegetarisch. Zelfs in het weekend en op feestdagen is er altijd een dienstencentrum in uw buurt waar u 's middags lekker kunt komen eten. 

U betaalt 13,50 euro* voor een smakelijk middagmaal inclusief water en tafelbier. Ontdek hier alvast het menu-aanbod. Vergeet niet vooraf te reserveren. Plan nu die zorgeloze middag bij ons, voor haast geen geld! 
* Senioren die in Antwerpen wonen, betalen slechts 9,20 euro. 
   Prijzen geldig vanaf 1 februari 2023

Reserveer hier uw maaltijd

Zin in een drankje of hapje?

Op stap met vriend(inn)en? Bij ons geniet u van een lekker drankje, een borrelhapje, een stukje taart én warmte en tijd om bij te praten. Want onze cafetaria is ook uw koffiehuis, uw café, uw aperobar. Tijdens de openingsuren kunt u trouwens ook zonder reservatie een kleine maaltijd bestellen: een lasagne, een croque, een soep ... 

Kom op adem om de hoek! 

Benieuwd naar de kleine kaart?

In alle rust (aan een paper) werken?

Bent u student en zoekt u een plekje om rustig te werken, met gratis wifi? Kom uit uw kot en zet u bij ons. Bovendien kunt u hier genieten van lekkere snacks en koffie op maat van uw studentenbudget.

 

Vind hier een dienstencentrum in uw buurt

Genieten van elkaars gezelschap?

Bent u senior en woont u in Antwerpen? Dan betaalt u bij ons slechts 9,20 euro* voor een lunchmenu met soep, hoofdgerecht en dessert. Elke middag is er een gevarieerd aanbod.

Maar behalve een lekkere maaltijd en een fijne babbel kunt u in het dienstencentrum ook terecht voor diverse activiteiten én praktische ondersteuning. Zoals het aanvragen van poetshulp, een persoonlijk alarmtoestel of zelfs hulp bij uw verhuis.

In elke Antwerpse wijk is er een dienstencentrum. Activiteiten, cursussen, wellness, koffie en lunch, feestjes en nog veel meer, dicht bij huis.

*Bent u geen senior (65 jaar) of woont u niet in Antwerpen? Dan betaalt u 13,50 euro. Prijzen geldig vanaf 1 februari 2023 

Maak kennis met de troeven van het dienstencentrum

Goesting in een break? Kom binnen en zet u.