Samen aan tafel voor de feestmenu’s

03/01/2022 | Alle dienstencentra

Op kerst- en nieuwjaarsdag en Driekoningen bent u van harte welkom voor een feestelijk middagmenu met traditionele gerechten die passen bij deze tijd van het jaar.

Dineren in het dienstencentrum … of thuis? Reserveer tijdig uw menu voor kerstdag, nieuwjaar en Driekoningen. In het dienstencentrum ontvangen we u dan graag voor deze gezellige middag. Ook uw familie en vrienden kunnen natuurlijk aanschuiven (max. 6 mensen per tafel, met covidsafe-ticket). Maar u kan het menu ook afhalen. Zo kan u deze feestmenu ook thuis serveren.

Driekoningenmenu op donderdag 6 januari 2021

Een stukje Driekoningentaart als dessert voor iedereen … wie wordt de koning?

Courgettesoep

***

Jagersgebraad

Schorseneren in bechamelsaus

Aardappelen

***

Driekoningentaart

Reserveer ten laatste op woensdag 5 januari, voor 12 uur ’s middags.

Ook voor uw feestje thuis!

Liever die dag een feestje bij u thuis, met vrienden of familie? U kan ook warm afhalen 's middags in een dienstencentrum in uw buurt en thuis serveren.

Hoe reserveren?

De nieuwe feestwijnen

Tafelbier en water krijgt u gratis bij uw maaltijd. Maar zin in een glaasje wijn, als extraatje? Enkele maanden geleden selecteerden klanten de 11 nieuwe wijnen die aangeboden worden in onze cafetaria’s. Op onze wijnkaart vindt u vier categorieën: huiswijnen, feestwijnen, genieterswijnen en alcoholvrije wijnen. We zetten voor deze feestmenu’s graag drie feestwijnen (5 euro per glas) in de kijker:

Schuimwijn: Cava brut Flor de Raïm - Een Catalaanse wijn met fruitige aroma’s en ouderdomstoetsen. De cava kreeg een 2e fermentatie op de fles volgens de traditionele methode.    

Witte wijn: Mâcon Chardonnay Les Beluses - Wijnkenners bejubelen deze elegante, droge witte Bourgogne met delicate, frisse smaakaccenten.

Rode wijn: Côtes du Rhône Villages - Een soepele rode wijn uit de Franse Rhônevallei. U proeft smaakvol rood fruit, met zoete en kruidige toetsen.

 

 

Wat was het kerstmenu?

Op kerstdag genoten we samen van een sfeervol middagmenu:

Velouté van pastinaak met kerrie

***

Fijne sneden van parelhoen met champignonsaus

Appel met veenbessen

Kroketten

***

Kerststronk

Wat was het nieuwjaarsmenu?

We hebben het nieuwe jaar ingeluid met een lekker middagmenu op nieuwjaarsdag:

Knolselderroomsoep met bosvruchten

***

Konijn met kriekbier

Gebraiseerd witloof

Denappel-aardappeltjes

***

Notenmousse met biscuit