Een volle dansvloer op de Radio Minerva-dansnamiddag

18/10/2022 | Alle dienstencentra

Zondag 16 oktober was een van de hoogtepunten van het Antwerpse dansnajaar. Nieuwe luisterverhalen rond uitgaan vroeger werden gelanceerd in zaal Harmonie. Én een uitverkocht Radio Minerva-dansfeest!

Ongeveer 200 enthousiaste dansers begaven zich zondag naar het nieuwe districtshuis van Antwerpen, de vroegere zaal Harmonie. Daar zouden de nieuwe podcasts worden gepresenteerd, waarna de dansvloer zou openen voor een Radio Minerva-dansnamiddag. Voor verschillende aanwezigen een unieke ervaring om nog eens te kunnen dansen in deze historische danszaal die nu het districthuis van district Antwerpen is. 

Bekijk alle foto's

Toen ik hoorde dat er hier opnieuw een dansfeest was, heb ik meteen een kaartje gekocht. Ik ging hier vroeger uit en wilde de zaal nog eens zien. Ze is erg veranderd, maar de dansende mensen stralen nog even hard.

Ontdek de minipodcastreeks 'Feest!'

Zorgbedrijf Antwerpen maakte in opdracht van district Antwerpen een driedelige minipodcastreeks 'Feest!' met kleurrijke verhalen van Antwerpse senioren. Anna, Ester, Annie, Paul, Herman en Viviane - klanten van Zorgbedrijf Antwerpen - nemen u mee naar de swingende jaren 50, 60 en 70 en doen het uitgaan van die tijd herleven. Deze nieuwe productie met gratis luisterverhalen voor iedereen werden enthousiast voorgesteld door Tom Van den Borne (districtsschepen voor senioren) en Johan De Muynck (directeur van Zorgbedrijf Antwerpen).
 

De smaak te pakken? Onze Antwerpse dienstencentra bieden u een najaarskalender boordevol dansnamiddagen, ongetwijfeld ook in uw buurt. Welkom op elke dansvloer de volgende weken!