Zin in een winterse wildmenu?

10/12/2021 | Alle dienstencentra

In het wildseizoen bereiden we elke maand een vers stukje wild. Reserveer nu uw heerlijk stoofvlees van hert, op 17 januari als middagmenu in uw dienstencentrum. Het laatste wildmenu van deze winter!

Hertenstoverij op 17/1

Op maandag 17 januari maken we hertenstoofvlees, het derde en laatste wildmenu van dit seizoen.

Pompoensoep met venkel

***

Stoofvlees van hert met dadels en bruin bier

Gestoofde peren

Duchesse-aardappelen

***

IJsdessert

Reserveer ten laatste op vrijdag 14 januari, voor 12 uur ’s middags.

Liever thuis eten?

U kan een of meerdere porties ook afhalen en warm thuis serveren, tegen dezelfde prijs. Vermeld bij uw bestelling dat u meeneemmaaltijd(en) wilt.

Hoe reserveren?

De nieuwe genieterswijnen

Tafelbier en water krijgt u gratis bij uw maaltijd. Maar zin in een glaasje wijn? Enkele maanden geleden selecteerden klanten de 11 nieuwe wijnen die aangeboden worden in onze cafetaria’s. Op onze wijnkaart vindt u vier categorieën: huiswijnen, feestwijnen, genieterswijnen en alcoholvrije wijnen. We zetten voor deze wildmenu’s graag twee genieterswijnen (3,70 euro per glas) in de kijker:

  • Als aperitief: Middelvlei Chardonnay. Een drogere witte wijn van Zuid-Afrikaanse wijngaarden. Krachtig, maar in balans met wat zure, tropische toetsen.
  • Bij uw hoofdgerecht: Vendanges Noturnes classic (Laurent Miquel). Deze Franse rode wijn uit de zuiderse regio Languedoc-Roussillon gaat makkelijk samen met een stevig hoofdgerecht.

Stoverij van everzwijn op 14/12

Op dinsdag 14 december kon u genieten van het tweede wildmenu dit seizoen. Dit malse everzwijnstoofvlees wordt gemaakt van wilde everzwijnen uit de Benelux.

Spinaziesoep

***

Everzwijnstoverij

Witloofsalade

Aardappelen

***

Yoghurt-vanilleroom