Nieuws vanuit DC Liberty

01/09/2022 | Dienstencentrum Liberty

Enkele nieuwigheden in Liberty of voor klanten van Liberty, die we je niet willen onthouden. We hopen je snel te zien in het dienstencentrum !

Paëlla festijn
Vermits het op de laatste dag van augustus valt, stond het natuurlijk in het vorig infoboekje vermeld.  Maar vergeet vooral niet dat we op woensdag 31/8 ons Paëlla festijn houden !  Kom gezellig samen keuvelen op het terras en in de zomercafetaria en geniet van een lekker en terplaatse klaargemaakte Paëlla.  Neem gerust je familie, je buren en je vrienden mee.  Hoe meer volk, hoe gezelliger. We creëren een Spaanse sfeer in ons dienstencentrum !

Mosselfeest
En omdat we in Liberty zo houden van lekker eten, is er einde september ook het mosselfeest ! Kom samen gezellig mosselen met frietjes (of brood) eten, ons Nationaal gerecht ! Ook hierbij is, zoals steeds trouwens, iedereen welkom.  Dus vraag gerust je kinderen en kleinkinderen en laat ze aanschuiven voor een lekkere en gezellige namiddag.  Na de mosseltjes wordt er nog muziek gespeeld.  Schrijf je tijdig in aub.

Extra werkkracht voor Liberty
Sinds einde juni is ook Ewa Miedzianowska vaste polyvalente medewerker in het dienstencentrum geworden.  Samen met Léonard, Britt, Charlotte en Steven maakt ze het team in Liberty volledig.  Daar bovenop komen er weldra nog 2 extra medewerkers onze werking versterken : Jorisalem en Ludmila worden onze tijdelijke polyvalente medewerkers.  Deze helpende handen zullen ons goed van pas komen.

De wekelijkse sjoelclub
Het aantal deelnemers van de sjoelclub op vrijdagmiddag is de laatste jaren uitgedund.  Weet dat iedereen kan meedoen en dat je van harte welkom bent om mee te komen sjoelen.  Een kleine competitie duidt elke week een winnaar aan en houdt de sjoelers scherp om hun beste beentje voor te zetten.  Maar het gaat natuurlijk allemaal om de gezelligheid...  Meedoen is dus veel belangrijker dan winnen...