Nieuws vanuit DC Liberty

01/07/2022 | Dienstencentrum Liberty

Enkele nieuwigheden in Liberty of voor klanten van Liberty, die we je niet willen onthouden. We hopen je snel te zien in het dienstencentrum !

De wekelijkse sjoelclub
Het aantal deelnemers van de sjoelclub op vrijdagmiddag is de laatste jaren uitgedund.  Weet dat iedereen kan meedoen en dat je van harte welkom bent om mee te komen sjoelen.  Een kleine competitie duidt elke week een winnaar aan en houdt de sjoelers scherp om hun beste beentje voor te zetten.  Maar het gaat natuurlijk allemaal om de gezelligheid...  Meedoen is dus veel belangrijker dan winnen...

Nieuwe kapster op woensdag
Sinds einde mei is Patricia onze nieuwe kapster.  Patricia is afkomstig uit Edegem en komt elke woensdag naar het dienstencentrum.  Ze werkt al jaren in de branche en doet haar job op andere dagen ook in een woonzorgcentrum ; we kunnen dus zeggen dat ze veel ervaring heeft.  Je kan je afspraak rechtstreeks met Patricia maken op het nummer 0483 84 14 61 wat ook vooraan in dit boekje vermeld staat.  Patricia kijkt er naar uit je te ontmoeten !

Vernieuwd team in Liberty
Einde mei namen we officieel afscheid van Annemie die op pensioen ging en diezelfde maand vond Kris een nieuwe uitdaging buiten het Zorgbedrijf.  Ondertussen kunnen we zeggen dat het vernieuwde team van Liberty zijn vorm heeft aangenomen : Britt kwam over van De Boskes naar Liberty, Léonard was al bij ons sinds einde vorig jaar en in juni startte bovendien Ewa als nieuwe polyvalente medewerker.  Samen met Charlotte aan de balie en Steven als buurtzorgcoördinator vormen zij het vaste team van Liberty waarbij we hopen dat we jullie als klant zo goed mogelijk ten dienste kunnen zijn.

Schilderijtjes in de gangen
Graag laten we jullie weten dat de schilderijtjes in de gangen van Liberty van de hand zijn van Wiske Kats.  Bedankt dat we deze een tijdje mogen ophangen in het dienstencentrum.  Wie geïnteresseerd is in één van deze mooie werkjes mag altijd contact opnemen met Wiske.