Wist u dat u in al onze dienstencentra met de kaart kan betalen? Aan het onthaal voor uw activiteiten en maaltijden. In de cafetaria voor uw dranken en snacks. En dit altijd gratis, zonder bijkomende kosten. Dat is handig en veilig voor u. En dat is ook handig en veilig voor ons. In september, oktober en november promoten we het elektronisch betalen.

U kunt betalen

  • met uw bankkaart,
  • met uw smartphone/gsm
  • of met een elektronische geldbeugel waarop u geld kunt opladen.

Gratis infosessies over elektronisch betalen en bankieren

Er zijn gratis infosessies over het gebruik van de bankkaart, veiling online bankieren en over hoe je makkelijk en veilig kan betalen met een smartphone/gsm. Onze medewerkers leggen alles op een begrijpelijke manier uit en helpen u ook graag bij vragen. Breng dus zeker uw smartphone mee als u daarmee wilt leren betalen. Uiteraard doen we dat allemaal met de nodige discretie, zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken. Informeer dus zeker in het dienstencentrum wanneer de infosessie plaatsvindt en hou het infoboekje in de gaten. In de woonzorgcentra testen we een systeem uit met polsbandjes waarmee bewoners kunnen betalen. 

Zo zorgen we er samen voor dat betalingen vlot en veilig verlopen.

Spaar voor een handige kaarthouder

Wie (altijd) elektronisch betaalt, willen we bovendien graag belonen.

Dat doen we met een spaaractie: bij elke betaling met uw bankkaart of smartphone/gsm krijgt u een stempel.

Is uw kaart vol?

Ruil ze dan om voor een handige kaarthouder*, waarin u vier bankkaarten kan bewaren en die beveiligd is tegen skimmen, zodat niemand onrechtmatig de gegevens van uw bankkaart kan kopiëren of bemachtigen.

 

 

*zolang de voorraad strekt

En een extraatje

De drie dienstencentra die voor de grootste daling in cash geld in omloop zorgen, ontvangen een leuke beloning. Doe dus zeker mee.

Het is de moeite waard om die betaalkaart massaal boven te halen! Als er cash voorhanden is in het dienstencentrum, kunt u bij een aankoop trouwens ook meteen extra geld afhalen als u dat wenst.