Restaurantdag: een sterrenmenu met aangepaste bediening voor de prijs van uw gewone lunch

Na het grote succes van vorig jaar organiseren we ook dit jaar in mei een Restaurandag. En net als vorig jaar laten we ons inspireren door sterrenrestaurants en -menu's en door de Gault & Millau erkenning voor onze keukens en chefs.

De Restaurantdag vindt plaats in de week van 6 mei, op wisselende dagen in de verschillende dienstencentra. Informeer in het dienstencentrum in uw buurt wanneer de Restaurantdag gepland is en reserveer snel, want het aantal tafels is beperkt. Ook in onze woonzorgcentra organiseren we een Restaurantdag.

Menu:

  • Artisanale kroket met Noordzee garnalen
  • Kleurrijk lentepalet met varkenshaas en dragonsaus bloemkoolpuree vergezeld van tuinerwten, groene asperge, trostomaatjes, gele en oranje wortel en waterkers
  • Crème Catalane met sinaasappel

We bieden deze lunch met een glas wijn aan voor dezelfde scherpe prijs als altijd: 6,50 euro voor senioren die in Antwerpen wonen en 9,60 euro voor de andere bezoekers.

Reserveer in het dienstencentrum in uw buurt

Mis ook dit niet

 

Heerlijke asperges uit eigen streek

 

Nog meer lente op uw bord

  • We houden het marktaanbod nauwlettend in het oog en u mag zeker ook aardbeien en maatjes verwachten op onze menu’s. De juiste data hiervoor verneemt u binnenkort via uw dienstencentrum.