Bestuurders voor riksja gezocht

14/03/2018 | Dienstencentrum Arena, Dienstencentrum Bosuil, Dienstencentrum Boterlaar, Dienstencentrum Kerkeveld

Zorgbedrijf Antwerpen is nog op zoek naar sportieve vrijwilligers die met senioren een ritje willen maken met de riksja en hen een leuke tijd bezorgen.

Sinds kort heeft Zorgbedrijf Antwerpen (i.s.m. district Deurne) een riksja aangekocht om gezellige fietstochtjes te maken. De riksja is elektrisch aangedreven, fietst zeer soepel en biedt plaats aan twee passagiers. Zo ervaart iedereen het genot van een fietstocht, ook al kan u zelf niet meer fietsen.

Een tochtje met de riksja is de ideale manier om een frisse neus te halen, een babbeltje te doen of om gewoon te genieten van de natuur.

 

Bestuurders riksja gezocht

​Zorgbedrijf Antwerpen is nog op zoek naar sportieve vrijwilligers die met senioren een ritje willen maken met de riksja. Ideaal voor wie zelf graag fietst en ondertussen nog een gezellig babbeltje doet.

Bent u gezond van hart, energiek van geest en heeft u veel goesting om samen met onze senioren te genieten van de 'wind in uw haren'? Neem dan contact op met dienstencentrum Bosuil of ga naar één van de Deurnse dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen in uw buurt en stel u kandidaat. Na een korte toelichting en/of testrit, bent u een 'officiële' bestuurder van de riksja.

 

Riksja huren 

U kan de riksja ook huren voor eigen gebruik of om samen met familie of vrienden een ritje te maken.Wil u graag met uw kleinkinderen op de riksja een ritje door Deurne maken of hebt u nog een ander idee om de riksja te gebruiken? Laat het dan weten aan dienstencentrum Bosuil, Bosuil 160, tel. 03 360 40 71 of Riksja.Deurne@zorgbedrijf.antwerpen.be 

De prijs om de riksja te huren is:

  • 4 euro voor 2 uur
  • 12 euro voor een halve dag
  • 20 euro voor een hele dag

 

Let op: wil u graag de riksja zelf besturen, dan moet u wel een 'officiële' bestuurder zijn (zie hierboven). Zo niet, dan moet u tijdens de verhuring beroep doen op een van de bestuurders van Zorgbedrijf Antwerpen.