Vliegende start voor Radio Minerva dansnamiddagen

25/09/2019 | Dienstencentrum Blankenberg, Dienstencentrum De Vrijgeweide, Dienstencentrum De Zeelbaan, Dienstencentrum Groen Zuid

Radio Minerva Dansnamiddagen nam een vliegende start met een optreden van Rico Zorroh en Nest in dienstencentrum Groen Zuid. Met een bijna uitverkochte dansnamiddag zat de sfeer er meteen goed in.

Dienstencentrumcoördinator Steven de Lelie van Groen Zuid deed er nog een schepje bovenop door zelf een aantal nummers te brengen uit zijn eigen repertoire.

Radio Minerva dansnamiddagen, dat zijn 8 dansnamiddagen op verschillende locaties met telkens lekker eten, een live-optreden en veel dansmuziek. 

Nog niet uitgedanst? Koop dan snel tickets voor Doran op maandag 30 september in dienstencentrum Blankenberg in Ekeren. Tickets te koop in een dienstencentrum in uw buurt. 

Nog niet uitgedanst?

dinsdag 14 juli
14u - 17u
Dienstencentrum De Brem
Komt u mee genieten in onze tuin?
maandag 20 juli
12u - 17u
Dienstencentrum Arena
We nodigen u uit om te komen eten en daarna te genieten van de muziek van dj Danny.
woensdag 22 juli
12u - 17u
Dienstencentrum Seefhoek
Woonzorgcentrum Bilzenhof
Indira brengt ons 22 juli de mooiste liederen, live gebracht! Geniet eerst van een heerlijk 4 gangen menu en een drankje en droom daarna weg op de heerlijke deuntjes van Indira. Reservatie verplicht
donderdag 23 juli
14u - 17u
Dienstencentrum Valaar
Door de Coronacrisis weten wij op moment van publiceren niet goed hoe ons geplande Bal National kan plaatsvinden. Eén zaak is zeker, dj Danny van Tichelen komt wel muziek draaien. Schrijf u zeker in!
dinsdag 28 juli
14u - 16u
Dienstencentrum Hof Ter Beke
Wie jarig was tijdens de lockdown heeft een feestje gemist, om dit goed te maken vieren we u samen met de feestvarkens geboren in juli en augustus. DJ Danny Van Tichelen zorgt voor de muzikale noot!
zondag 2 augustus
12u - 17u
Dienstencentrum Valaar
Iedereen is welkom, jong en oud. Het belooft een leuke muzikale namiddag te worden. (menu van de dag vindt u op de menulijst van de maand juli) Gelieve op voorhand te reserveren ten laatste op 30/07
maandag 3 augustus
9u30 - 11u15
Elke %day_of_the_week%
Dienstencentrum Valaar
We starten terug op op 3 augustus! Houdt u van dansen en muziek? Dan is lijndans iets voor u! Onder de deskundige begeleiding van Sabine leert u de kneepjes van het lijndansen. Sluit gerust aan!
woensdag 5 augustus
12u - 17u
Dienstencentrum De Brem
BBQ in onze tuin!
donderdag 13 augustus
11u30 - 17u
Dienstencentrum De Meere
We vieren de moeders op gepaste wijze. Met een heerlijke maaltijd en muziek van Charly. Dansen zullen we nog een beetje moeten uitstellen, maar wiebelen mag altijd
zaterdag 15 augustus
8u30 - 15u
Dienstencentrum Bosuil
Woonzorgcentrum De Pelikaan
Kom die mama's verwennen en kom genieten van een luxe ontbijt. Indien u nog niet meteen naar huis wil kan u ook nog een middagmaal bestellen en lekker blijven kuieren.