Openwervendag 30 mei: serviceflats in Berendrecht

17/05/2021 | Alle dienstencentra , Alle woonzorgcentra , Alle dagverzorgingscentra, Assistentiewoningen De Molengeest

Aan de Bosstraat in Berendrecht startte bouwbedrijf Durabrik onlangs met de bouw van 37 nieuwe serviceflats. Kom eens kijken op 30 mei 2021, op de Openwervendag.

37 nieuwe serviceflats in aanbouw

In de buurt van dienstencentrum Molengeest en serviceflats De Molengeest in Berendrecht is Durabrik begonnen aan de bouw van 37 assistentiewoningen. Zorgbedrijf Antwerpen heeft de flats nu al van Durabrik gekocht, terwijl de bouwfirma ze perfect afwerkt. Binnenkort worden ze verhuurd en verkocht aan nieuwe bewoners.

Bezoek de werf

Benieuwd hoe serviceflats gebouwd worden? Interesse om hier later te komen wonen? Kom een kijkje nemen tijdens de Openwervendag op zondag 30 mei. U ziet een werf in opstart en krijgt info over de timing, de verkoop en de verhuur. Een afgewerkte modelflat kan u nog nog niet zien, maar u komt wel al veel te weten over deze nieuwe comfortabele woonomgeving in Berendrecht. 

Reserveer nu uw bezoek op 30/5

Bel naar onze klantendienst op 03 431 31 31 en zeg dat u graag wil reserveren voor de Openwervendag in Berendrecht. U kunt met maximaal 6 personen inschrijven voor een werfbezoek.  

Een veilig bezoek

Zo zorgen we er samen voor dat ieders werfbezoek coronaveilig verloopt:

  • Inschrijving is verplicht. Kom en vertrek op tijd.
  • Een verantwoordelijke van Zorgbedrijf Antwerpen begeleidt uw bezoek.
  • Raak tijdens uw bezoek geen deuren of voorwerpen aan. 
  • Zet een chirurgisch mondmasker op tijdens uw volledige bezoek.
  • We reinigen regelmatig contactpunten. 
  • Hou 1,5 meter afstand tot andere mensen. Was regelmatig uw handen. Hoest of nies in uw elleboog. Geef geen handen of kussen. U kent de algemene preventieregels.
  • Kom niet naar de werf als u ziek bent, uw testresultaat afwacht, in isolatie/quarantaine bent, symptomen heeft die kunnen wijzen op covid-19 of als u gecontacteerd bent door contacttracing Vlaanderen. Blijf thuis als u een risico-contact had, als iemand uit uw nauwe contacten ziekteverschijnselen vertoont of als u in contact bent geweest met iemand die ziekteverschijnselen vertoont. Verwittig ons dan via de klantendienst.