Nieuwe openingsuren voor de dienstencentra

23/12/2022 | Alle dienstencentra , Alle assistentiewoningen

De openingsuren voor alle dienstencentra zijn herbekeken. We willen immers efficiënt omgaan met onze inzet en middelen. Kijk ook voor uw dienstencentrum de nieuwe openingsuren na.

Vanaf december 2022 zal de cafetaria van bijna alle dienstencentra andere openingsuren hebben. U vindt die op de Facebookpagina, op de websitepagina en aan de ingang van uw vertrouwde dienstencentrum. Het onthaal en het wassalon blijven wel open zoals voordien. 

Waarom wijzigen de openingsuren?

In deze economisch moeilijkere tijden, willen we efficiënt omgaan met onze mensen en middelen. Wanneer weinig klanten onze cafetaria gebruiken, hoeft die dus niet geopend te zijn. Zo kunnen we op andere momenten volledig tot uw dienst staan met boeiende activiteiten en een lekker middagmenu.

Waar kan u terecht buiten de openingsuren?

  • U kan áltijd bellen naar de klantendienst van Zorgbedrijf Antwerpen, 24 uur op 24: 03 431 31 31. Ook met specifieke vragen over uw dienstencentrum.
  • We maken persoonlijk tijd voor u. Maak gerust een afspraak met de buurtzorgcoördinator of woonassistent van uw dienstencentrum.