'Ik hou van u' als ode aan zorgpersoneel

22/03/2021 | Alle dienstencentra , Alle woonzorgcentra , Alle assistentiewoningen , Alle dagverzorgingscentra

De activiteiten van Zorgbedrijf Antwerpen tijdens de Week van de Zorg van maandag 15 tot zondag 21 maart waren een groot succes. Kijk mee naar de vele beelden en reportages in het nieuws.

Blik terug op Dag van de Zorg 2021

“Ik hou van u”

Gekleed in het rood of met rode accessoires, hebben bewoners van woonzorgcentrum Gitschotelhof en serviceflats Boelaer op zondag 21 maart om klokslag 12 uur samen met de klanten van het dienstencentrum, medewerkers en tal van vrijwilligers meegezongen met de zangchallenge van de Dag van de Zorg. Ze zongen samen het nummer Ik hou van u van Noordkaap in de tuin van het woonzorgcentrum. Kijk mee naar de reportages van Het Journaal, ATV, Gazet van Antwerpen en Knack magazine of herbeluister de zangchallenge op de Facebookpagina van woonzorgcentrum Gitschotelhof.  

Reportage Het Journaal

Op 19 minuten en 50 seconden ziet u onze bewoners van Gitschotelhof 'Ik hou van u' van Noordkaap zingen.

Reportage ATV

Activiteiten een succes

Er stonden ook een aantal coronaproof activiteiten op het programma tijdens de Week van de Zorg. Zo namen al heel wat wandelaars een stap terug in de tijd met onze audiowandelingen in Borgerhout, Berendrecht en Antwerpen centrum. Op zondag 21 maart waren de bewoners van woonzorgcentrum Gitschotelhof en serviceflats Boelaer te gast in de live uitzending van Blokbusters en Radio Gaga. En tot slot brachten meer dan 60 bubbels van geïnteresseerden op donderdag 18 en zondag 21 maart een bezoek aan de modelflat Boelaer in Borgerhout. 

Radio Gaga met Blokbusters

Bewoners, familieleden, vrijwilligers en medewerkers van woonzorgcentrum Gitschotelhof en serviceflats en dienstencentrum Boelaer in Borgerhout vroegen op zondag 21 maart van 12 tot 15 uur mooie plaatjes aan tijdens de live uitzending van Radio Gaga met Blokbusters en vertelden ontroerende verhalen met mooie dankbetuigingen aan onze zorgmedewerkers. Heeft u de uitzending gemist? Binnenkort kunt u ze hier integraal opnieuw beluisteren.

Alle bewoners van de woonzorgcentra kunnen de radio-uitzending ook opnieuw bekijken op de tv in hun kamers en in de leefruimtes.  

Modelflat Boelaer in Borgerhout

In de buurt van het Boelaerpark, bij het nieuwe woonzorgcentrum Gitschotelhof bouwde Zorgbedrijf Antwerpen Boelaer: 34 serviceflats met 1 of 2 slaapkamers. Tegen de zomer zijn er nog 62 extra serviceflats klaar in drie aparte gebouwen. We orgainseerden 60 bezoeken en deze waren allemaal volgeboekt.

In mei organiseert Zorgbedrijf Antwerpen nieuwe rondleidingen. Geïnteresseerden kunnen hun gegevens doorgeven op 03 431 31 31 of via klantendienst@zorgbedrijf.antwerpen.be.

Bedankingscampagne

Zorgbedrijf Antwerpen wil alle bewoners, familieleden en medewerkers bedanken voor hun inzet, geduld en begrip van het voorbije jaar. Daarom lanceerden we een bedankingscampgagne. De campagne bestaat uit raamtekeningen waarin senioren de hoofdrol spelen. Twee bewoners van woonzorgcentrum Gitschotelhof, werkten mee aan deze bedankingscampagne. 

Kijk mee naar enkele sfeerbeelden