Wisselbeker: De Sportiefste Senior van Berchem

08/07/2019 | Dienstencentrum De Meere, Dienstencentrum De Veldekens, Dienstencentrum Huize Berchem, Dienstencentrum Ten Gaarde

De dienstencentra van Berchem nemen het tegen elkaar op voor de titel van ‘sportiefste senior van Berchem’. De wedstrijd staat in het teken van het EK Hockey en loopt van 29 juli tot 7 augustus.

Gedurende twee weken strijden de dienstencentra onderling om de titel `sportiefste senioren´ van Berchem. Deze titel/wisselbeker zal gegeven worden aan het centrum met de meeste punten na de groepsactiviteiten. Dit jaar staat in het teken van het EK Hockey. Dagelijks staat er een portie hockey op het programma. Daarna volgt de activiteit van de dag: quiz, biljart of krolf. Wie kaapt de wisselbeker weg?

Deelnemen is gratis, schrijf u in bij een van de deelnemende dienstencentra. Wij zorgen telkens voor vervoer heen en weer tussen de verschillende dienstencentra. 

De rode draad: hockey

Naast de groepsactiviteiten is er in elk dienstencentrum een individuele competitie – dit noemen we de rode draad.  Dit jaar zal men met een hockeystick + hockeybal goalen kunnen slaan op een mini-goal. De winnaar van deze rode draad wordt ook in de bloemetjes gezet tijdens de afsluitceremonie. Waag uw kans tussen 29 juli en 7 augustus in het dienstencentrum met een dagelijkse portie hockey!

Kom voorafgaand eten…

Alle dienstencentra serveren elke middag een driegangenmenu voor maar 6,50 euro*

Gelieve uw maaltijd ten laatste een dag voordien te reserveren aan ons onthaal of via telefoon

* Wie geen senior is of niet in Antwerpen woont, betaalt 9,50 euro voor een maaltijd.

Wat staat er op het menu?

De organisatie wordt gesponsord door District Berchem en begeleiding gebeurt door Steven De Moor, sportantenne van District Berchem.