Neem de stap-op-stap-af-bus in Berchem

31/08/2022 | Dienstencentrum De Meere, Dienstencentrum De Veldekens, Dienstencentrum Huize Berchem

Zin om naar het dienstencentrum te komen of naar de markt of de winkel te gaan? Maar is het te ver om te voet te doen? Doe dan beroep op de stap-op-stap-af-busjes in Berchem en laat u rondrijden.

Laat u rondrijden in Berchem

De stap-op-stap-af-busjes zijn een samenwerking met het district Berchem en Zorgbedrijf Antwerpen. Een abonnement  koop je eenvoudig in dienstencentrum de Veldekens of dienstencentrum de Meere. De stap-op-stap-af-bus rijdt elke vrijdag in de wijk Groenenhoek en elke dinsdag in de wijk Nieuw Kwartier Oost. Alle info over de route en het abonnement lees je op onze website via onderstaande knop.

Monique de Bruine, een vaste bezoeker van dienstencentrum de Meere doet al enkele jaren beroep op de stap-op-stap-af-bus:

 

“Als slechtziende is het niet altijd evident om te geraken waar ik moet zijn. Enige tijd geleden hoorde ik in het dienstencentrum over deze speciale bus. Sindsdien bel ik al enkele jaren iedere vrijdagochtend naar het dienstencentrum om te vragen of de stap-op-stap-af-bus rijdt. Als dat het geval is, bevestig ik dat ik graag mee wil rijden en of ze me thuis willen oppikken. Zo geraak ik makkelijk naar de markt en moet ik me geen zorgen maken over de hoeveelheid boodschappen. Ze zetten me immers ook thuis weer af. Iedere vrijdag zijn we met ongeveer 8 personen. En de chauffeurs? Stuk voor stuk hele lieve en behulpzame mensen!"

Ik ben erg blij dat dit initiatief bestaat, want ik zou niet meer zonder kunnen.

Mevrouw De Bruyne Monique