Gastpresentatoren draaien mee plaatjes op Radio Minerva

28/12/2020 | Alle dienstencentra , Alle woonzorgcentra

Steek iemand een hart onder de riem: wens het met een plaatje! Dinsdag draait Steven De Lelie mee muziek bij Radio Minerva en donderdag is onze algemeen directeur Johan De Muynck gastpresentator.

Bekende gasten in de studio

Presentator en dj Danny Van Tichelen krijgt deze week hulp om het verzoekprgramma te presenteren dat elke dag van 10 tot 12 uur te beluisteren is op Radio Minerva op 98.0 FM. U luistert toch ook mee?

  • Op dinsdag 29 december komt Steven De Lelie langs. De acteur is dienstencentrumcoördinator van ons dienstencentrum Groen Zuid in Hoboken.
  • Op donderdag 31 december draait algemeen directeur Johan De Muynck van Zorgbedrijf Antwerpen mee plaatjes.
  • Op vrijdag 1 januari zit Joeri De Ren, directeur Klantendienst en Groei van Zorgbedrijf Antwerpen, mee aan de knoppen in de radiostudio.

Al 600 verzoeknummers gedraaid

Sinds we samen met Radio Minerva ons initiatief om senioren met een plaatje het beste te wensen, zijn al 600 nummers gedraaid op Radio Minerva! Dat brengt de teller in totaal al op 1.600 verzoeknummers, want ook tussen maart en mei was het programma van Zorgbedrijf Antwerpen en Radio Minerva al een groot succes. Corona verhindert ons dan misschien om samen te zijn, maar niet om aan elkaar te denken en mekaar een hart onder de riem te steken.

Radio Minerva is te ontvangen op 98.0 FM. Elke weekdag tussen 10 en 12 uur worden de aangevraagde plaatjes afgespeeld. Wie weet zit er eentje voor u tussen! Nog geen plaatje aangevraagd? Doe het dan vandaag nog!