BV’s brengen met een plaatje wensen over aan senioren

07/01/2021 | Alle dienstencentra , Alle woonzorgcentra , Alle assistentiewoningen

Radio Minerva draait elke dag van 10 tot 12 uur verzoeknummers. De bijhorende wensen worden voorgelezen door BV's als Leen Dendievel, Mitta Van der Maat en Slongs Dievanongs.

Radio Minerva draait nog tot eind januari elke weekdag verzoeknummers van en voor de klanten van Zorgbedrijf Antwerpen. De radiopresentatoren krijgen daarbij de hulp van enkele BV’s die met plezier tijd vrijmaken om de wensen te komen voorlezen tijdens ‘Wens het met een plaatje’.

BV's wensen bewoners en klanten het beste via de radio

Tal van BV’s zetten in samenwerking met acteur Steven De Lelie, tevens dienstencentrumcoördinator van Groen Zuid, mee hun schouders onder het initiatief. Zo waren er onder meer verzoeknummers van Luc Caals, Garry Hagger, Davy Gilles, Leen Dendievel, Udo, Simonne Peeters, Walter Van de Velde, burgemeester Bart De Wever en premier Alexander De Croo. Zij belden allemaal live in op de radio om een plaatje aan te vragen en onze senioren een hart onder de riem te steken.

Al 1600 nummers aangevraagd

Sinds Zorgbedrijf Antwerpen eind 2020 samen met Radio Minerva het initiatief nam om senioren met een plaatje het beste te wensen, werden er al 600 nummers gedraaid op Radio Minerva. Dat brengt de teller in totaal op 1.600 verzoeknummers, want ook tussen maart en mei was het programma al een groot succes. Corona verhindert ons dan misschien om samen te zijn, maar niet om aan elkaar te denken en mekaar een hart onder de riem te steken.

Wie zijn de gastpresentatoren?

  • maandag 11 januari: Leen Dendievel

  • woensdag 13 januari: Slongs Dievanongs

  • vrijdag 15 januari: Steven De Lelie

  • maandag 18 januari: Camilia Blereau

  • maandag 25 januari: Mitta Van der Maat

  • woensdag 27 januari: Udo

Waar is ‘Wens het met een plaatje’ te beluisteren?

Elke weekdag van 10 tot 12 uur, nog tot en met 31 januari.

Zelf een plaatje aanvragen?