Een lekker, vegetarisch middagmenu voor u?

28/02/2022 | Alle dienstencentra

In onze dienstencentra kan u ook elke dag kiezen voor een middagmenu zonder vlees of vis. U kan bij uw reservatie nu makkelijk doorgeven dat u vegetarisch wilt eten.

Varieer in uw middagmenu’s

U kunt elke dag kiezen uit verschillende middagmenu’s:

  • Een succesmenu: een hoofdgerecht dat wekelijks herhaald wordt.
  • Een dagmenu: elke dag een ander hoofdgerecht.
  • In dat dagmenu kan u variëren: met vlees, vegetarisch of (op vrijdag) met vis.

Welk driegangenmenu (met soep en dessert) u ook kiest, de prijs blijft dezelfde: 8 euro voor Antwerpse senioren en 11,70 euro voor andere klanten. Afhalen kan trouwens ook.

Een vegetarisch dagmenu

Kiest u voor een vegetarisch menu, dan krijgt u een alternatief voor het vlees of de vis van het dagmenu bv. vegetarische schnitzel of balletjes op basis van quorn, soja, granen, erwten ... De groenten en aardappelen, rijst of pasta van het dagmenu blijven dezelfde.

Ook de soep en het dessert van het dagmenu zijn vegetarisch. In de soep wordt groentenbouillon gebruikt, en voor u roeren we er geen balletjes of spekjes door. We kijken bovendien bij elk dessert na dat er geen gelatine wordt gebruikt.

Reserveren is makkelijk!

… maar doe het wel de dag vooraf, voor 12 uur. Of voor het menu op zondag of maandag: voor vrijdagmiddag. Hoe? Contacteer het dienstencentrum in uw buurt: bel, mail of ga er even langs. Of nog makkelijker: bestel en betaal online via Mijn Zorgbedrijf. Vermeld bij uw bestelling dat u het vegetarische menu wilt.