Wandelrally Cadixwijk en het Eilandje

woensdag 15 juli 2020 - zaterdag 31 oktober 2020

Ga op ontdekking in de Cadixwijk en op het Eilandje. De wandelrally brengt u langs verborgen plekjes, cultureel erfgoed en duurzame initiatieven. Doe mee en win mooie prijzen.

Zorgbedrijf Antwerpen en Goodplanet Belgium organiseren een wandelrally in de oude havenbuurt van Antwerpen.

Maak kennis met de unieke wijk rondom het nieuwe dienstencentrum Cadix op het Eilandje. Ontdek de oude pakhuizen, het Kempisch dok, de Cadixwijk, het MAS, Park Spoor Noord... en geniet onderweg van een koffie, een pintje en een appelflap.

  • De rolstoeltoegankelijke wandeling is een lus van ongeveer 5 km met begin- en eindpunt aan dienstencentrum Cadix (August Michiels Straat 35, 2000 Antwerpen). U zal ongeveer 2,5 uur op pad zijn als u onderweg ook ergens stopt om even uit te blazen.
  • De wandelgids kost 3 euro, inclusief bonnetjes voor een gratis koffie, thee of frisdrank in dienstencentrum Cadix, een gratis flesje van het nieuwe Cadix-bier bij een consumptie in de Seefbrouwerij en een 1+1 appelflap bij bakkerij Toon De Klerck.
  • Het boekje van de wandelrally is te koop in alle dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen en in (web)winkel De Schakel in Merksem.

Klik hier voor meer informatie over de wandelrally. 

Praktisch

woensdag 15 juli 2020 - zaterdag 31 oktober 2020
00.00 uur tot 00.00 uur
De wandelgids kost 3 euro, inclusief bonnetjes voor een gratis koffie, thee of frisdrank in dienstencentrum Cadix, een gratis flesje van het nieuwe Cadix-bier bij een consumptie in de Seefbrouwerij en een 1+1 appelflap bij bakkerij Toon De Klerck.