Studeren in een dienstencentrum of woonzorgcentrum

Zorgbedrijf Antwerpen zet net als de voorbije jaren opnieuw de deuren open voor studenten tijdens de blok- en examenperiode. In totaal zijn er zowat 200 studieplekken beschikbaar in dienstencentra en woonzorgcentra. En als het tijd is voor een pauze zijn de studenten welkom in de cafetaria en om een praatje te slaan met de senioren.

Waar kan je komen studeren?

In de dienstencentra gaat het meestal om studieplekken in vergaderzalen, bibliotheken, polyvalente zaaltjes… en die zijn doorgaans enkel op weekdagen open overdag. In de meeste woonzorgcentra zijn studenten altijd welkom – zelfs dag en nacht als ze dat zouden willen. Ze kunnen er soms in een feestzaal of vergaderzaal studeren maar ook in een kapel of een paviljoen. Bij mooi weer zijn de studenten op sommige locaties ook welkom in de tuin van het dienstencentrum of woonzorgcentrum.

Alles om te kunnen studeren
In de dienstencentra en woonzorgcentra van Zorgbedrijf Antwerpen is alles voorhanden om makkelijk te kunnen studeren. Er is gratis wifi, er zijn stopcontacten en er zijn op alle locaties zeker senioren in de buurt die de studenten die dat willen, met plezier zullen be(groot)moederen. Zo zetten onze klanten en medewerkers mee hun schouders onder de blok. De studieplekken zijn bovendien niet uitsluitend gebonden aan de blok- of examenperiodes.

Studeren op markante plekken
Studenten kunnen in Antwerpen trouwens niet alleen terecht in de dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen. Ook Study360 zorgt tijdens de blokperiodes voor fijne locaties op eveneens markante plekken. Er zijn doorgaans studieplekken met uitzicht over de stad en in imposante gebouwen in de binnenstad.

Overzicht studieplekken in dienstencentra en woonzorgcentra

Studenten die graag in een dienstencentrum of woonzorgcentrum komen studeren, nemen best vooraf persoonlijk contact op. Ze kunnen even bellen of e-mailen.

Antwerpen (2000)

 

Antwerpen (2018)

 

Antwerpen (2060)

 

Berchem

 

Borgerhout

 

Deurne


Ekeren


Hoboken

 

Merksem

 

Wilrijk

Studenten die graag in een dienstencentrum of woonzorgcentrum komen studeren, nemen best vooraf persoonlijk contact op. Ze kunnen even bellen of e-mailen.