20 in 70: een fuif helemaal in seventiesstijl

09/03/2018 | Dienstencentrum Hagelkruis, Dienstencentrum Hof Ter Beke, Dienstencentrum Victor De Bruyne, Dienstencentrum Boeksveld

Was u 20 in de seventies of had u dat wel willen zijn? Dan is '20 in 70' iets voor u!

Welkom terug!

We zijn blij dat we u opnieuw mogen verwelkomen in het dienstencentrum.

  • Elke middag lekker eten. We vragen u wel om altijd uiterlijk een dag vooraf voor 12 uur te reserveren, maar u kunt ook een à la carte maaltijd eten. Bekijk hier het menu.
  • De cafetaria is beperkt open.
  • Ook clubs zijn opnieuw welkom om activiteiten te organiseren voor maximaal 10 personen. Dat gebeurt bij voorkeur buiten.
  • De kapper en de pedicure waren al opnieuw open. De concrete regeling kan verschillen per locatie. Contacteer de kapper of pedicure voor meer informatie of om een afspraak te maken.
  • Het wassalon was al opnieuw open. U moet wel reserveren en we vragen om maximaal met één persoon tegelijk in het wassalon aanwezig te zijn.

Vragen? Contacteer uw dienstencentrum

Tot binnenkort!

Met dj Danny Van Tichelen 

Een fuif helemaal in seventiesstijl. Met de muziek, de sfeer, de looks, de dansvloer en wie weet de vrienden, de klasgenoten of uw lief van toen.

Onze dj brengt het beste van de jaren ‘70. Artiesten als Queen, Abba, The Doors, The Jackson 5, The Police, Boney M, Roxy Music en Bob Marley passeren de revue. Dans nog eens op de Bee Gees, The Rolling Stones, David Bowie en waarom niet The Sex Pistols, The Stooges of de Ramones.

Na de succesvolle party's van de voorbije jaren dansen we ook dit jaar verder op verschillende locaties in de stad. U leest er hier binnenkort alles over.

 

Bestel uw tickets in het dienstencentrum in uw buurt of op www.deschakel.be

20 in 70 @ De Roma