Feestweek in Eksterlaer en Silsburg zonnig gestart

05/09/2023 | Dienstencentrum Arena, Dienstencentrum Boterlaar, Dienstencentrum Rozenboom, Dienstencentrum Silsburg

Feest in Deurne-Zuid, want dienstencentrum Silsburg viert zijn 10e verjaardag en het nieuwe woonzorgcentrum Eksterlaer opent officieel. Goede redenen voor taart, fijne muziek en lachende gezichten!

De festiviteiten startten vorige donderdag in woonzorgcentrum Eksterlaer met een wijnproeverij. Op de gezondheid, tsjing! Vrijdag 1 september werd er plechtig gespeecht in dienstencentrum Silsburg door afgevaardigden van Zorgbedrijf Antwerpen en het districtsbestuur. Daarna mocht de reuzetaart met zes etages aangesneden worden, o.a. door een van de eerste bewoonsters van de assistentiewoningen. Vervolgens schoven meer dan 85 mensen aan voor een overheerlijke barbecue en gooiden meer dan 120 mensen de beentjes los op de 20-in-70-party.

Op zondag was het de beurt aan Eksterlaer voor het officiële moment. De grote feesttent werd opgezet en de tafels mooi gedekt voor bewoners en hun familie. Zo'n 110 feestmenu's werden geserveerd. In de namiddag trokken de drumband en marjoretten van De Doorzetters van Silsburg naar Eksterlaer door de nieuwbouwwijk. Ze trakteerden de nieuwe buren van Eksterlaer op een live concert. Daarna openden onder meer Zorgbedrijfvoorzitter Els van Doesburg en districtburgemeester Tjerk Sekeris het nieuwe woonzorgcentrum. Maar het hoogtepunt was zonder twijfel het optreden van Margriet en Celien Hermans. Ook buurtbewoners zakten hiervoor af naar het woonzorgcentrum. In totaal kwamen ongeveer 250 mensen die dag meefeesten.

Bekijk de foto's van de activiteiten in dienstencentrum Silsburg

Zo leuk was het dit weekend in woonzorgcentrum Eksterlaer

En de feestweek gaat verder!