Welke nieuwe wijnen kozen onze klanten?

11/10/2021 | Alle dienstencentra , Alle assistentiewoningen

Op 7 oktober proefden en beoordeelden klanten heel wat wijnen in De Meersenier. Tijdens deze gezellige namiddag kozen ze de nieuwe wijnkaart! Geniet binnenkort ook van een glaasje in elke cafetaria.

Inspraak van onze klanten vindt Zorgbedrijf Antwerpen heel belangrijk. Zo worden bijvoorbeeld niet alleen de menu's geselecteerd door klanten, maar ook de wijnkaart. Op 7 oktober was het tijd voor een nieuwe wijnselectie. Een 80-tal klanten uit de dienstencentra en woonzorgcentra, vergezeld van enkele medewerkers, konden in dienstencentrum De Meersenier proeven van 9 witte, 9 rode en 9 roséwijnen, en 6 soorten bubbels. Per ronde konden de deelnemers hun stem uitbrengen   

Welke wijnen kregen de hoogste score?

  • Categorie schuimwijn: Cava brut Flor de Raïm en Cuvée Frizzante (Pronol) 
  • Categorie rosé:  als huiswijn Rosé d’Anjou (Couronne & Lions), als genieterswijn Cabel gris rosé (Coteaux du Castellas Languedoc) en als feestwijn Cuvée Bailly Rose (Côtes de Provence) 

  • Categorie wit: als huiswijn Opi Chardonnay (Mascota Vineyards), als genieterswijn: Middelvlei Chardonnay en als feestwijn: Mâcon Chardonnay Les Beluses (Cave de Lugny) 

  • Categorie rood: als huiswijn Côtes du Rhône (Les Collines), als genieterswijn Vendanges Noturnes classic (Laurent Miquel) en als feestwijn Côtes du Rhône Villages (Château Beauchene)