Nieuw: hier afhaalmenu's zonder reservatie

17/06/2022 | Dienstencentrum Hof Ter Beke, Dienstencentrum Huize Berchem, Dienstencentrum Van Schoonbeke, Assistentiewoningen Hof Ter Beke

In de dienstencentra Hof Ter Beke, Van Schoonbeke en Huize Berchem loopt een proefproject: bezoekers kunnen er een op te warmen driegangenmenu kopen. Zonder reservatie vooraf, voor dezelfde prijs.

In drie dienstencentra (Hof Ter Beke, Van Schoonbeke en Huize Berchem) testen we uit of er interesse is in deze meeneemmaaltijden.
U als klant vraagt gewoon aan een keukenmedewerker of er nog afhaalmenu's zijn. Als dat zo is, kunt u vaak kiezen tussen een dagmenu of een succesmenu. Dat zijn dan menu's die de vorige dagen zijn geserveerd in de cafetaria, maar veilig zijn geconserveerd.

Thuis of in de cafetaria

Dit driegangenmenu - met soep, hoofdgerecht en dessert - kan thuis worden opgewarmd. Maar u kan dit ook laten opwarmen in onze keuken en het menu dan gezellig in de cafetaria opeten. De maaltijden kunnen ook nog twee dagen bewaard worden in de koelkast thuis.   

Voor dezelfde voordelige prijs

U betaalt ter plaatse. Liefst elektronisch, maar cash kan ook. De prijs blijft dezelfde als voor andere middagmenu's: 8 euro voor senioren uit Antwerpen en 11,70 euro voor de andere klanten.  
Deze afhaalmenu's kunt u niet reserveren of bestellen via Mijn Zorgbedrijf. U kan online evenmin checken welke menu's nog in voorraad zijn. Gewoon even binnenwandelen, dus!