Zorgbedrijfcollega's lopen '100 km tegen kanker'

15/03/2022 | Alle dienstencentra , Alle woonzorgcentra , Alle assistentiewoningen , Alle dagverzorgingscentra

Op zondag 20 maart loopt een sportief team van Zorgbedrijf Antwerpen de 100km-run van Kom op tegen Kanker. Zo zamelen ze geld in voor kankeronderzoek. Moedig hen aan met een donatie via de100kmrun.be.

De 100km-run van Kom op tegen Kanker is een uniek loopevent. De eerste van het team start en na 10 kilometer komt er een teamlid bij. Zo lopen ze samen 100 kilometer. Hun verzamelde sponsorgeld gaat naar broodnodig kankeronderzoek. Gaststad voor de editie van 2022 is Genk.

Net zoals vorig jaar neemt Zorgbedrijf Antwerpen op 20 maart deel aan deze sportieve uitdaging voor het goede doel. "Elk van ons kent wel iemand in zijn of haar omgeving die vecht tegen kanker. Of heeft misschien zelfs iemand verloren door deze vreselijke ziekte. Daarom willen wij ons beste beentje voorzetten voor de kankerpatiënten, zodat ze meer kansen krijgen op betere behandelingen of zelfs genezing." zegt Els, manager klantendienst en een van de vier lopers. "We hebben wekelijks getraind", zegt Kristof, manager organisatieontwikkeling. "En de giften van de mensen geven ons de mentale wind in de rug." De andere twee teamleden dit jaar zijn Johan (algemeen directeur) en Dimitri (directeur data en digitale transformatie).

Sponsor het team van Zorgbedrijf Antwerpen

Wilt u het team van Zorgbedrijf Antwerpen steunen? Dat kan met een gift. Goed om te weten: vanaf 40 euro krijgt u 45% belastingvoordeel. Zo is 40 euro na verrekening van uw persoonsbelasting nog 22 euro.