Herbeleef hier het kerstconcert 2021 van De Grungblavers

22/12/2021 | Alle dienstencentra , Alle woonzorgcentra , Alle assistentiewoningen , Alle dagverzorgingscentra

Op 11 december gaven De Grungblavers hun nieuwste kerstconcert. De opname daarvan kunnen alle klanten nu hier online herbekijken (of op hun tv in het woonzorgcentrum). Een swingende kerstcadeau!

De Grungblavers, dat is de Antwerpse groep van BV's zoals Jan Van Looveren, Erik Goossens, Boogie Boy, Jean Bosco Safari, Luc Caals, Gène Bervoets, Stany Crets ... Al zijn ze een dagje ouder - net zoals de liedjes die ze coveren - toch zijn ze springlevend. Daarom noemen ze zichzelf 'Grungblavers', dialect voor 'groenblijvers' of 'evergreens'. Door de Antwerpse roots van het gezelschap heet hun kerstconcert dan ook 'Karstconceir'. Dat feestelijke optreden vond plaats op 11 december 2021 in de Sint-Walburgiskerk in Antwerpen.

     

    Als kerstcadeau voor u

    Dat hartverwarmende kerstconcert werd opgenomen voor alle klanten van Zorgbedrijf Antwerpen en Zorgbedrijf Vlaanderen. Zij kunnen het Karstconceir nu herbekijken zo vaak ze willen tijdens de feestdagen, van 24 december tot en met 1 januari 2022. En uit volle borst meezingen met de leuke, bekende liedjes.

    • Bewoners van het woonzorgcentrum kunnen kijken op de tv op hun kamer, op kanaal 107.
    • Klant van de thuisdiensten, dienstencentra of assistentiewoningen? Dan kon u hier genieten van de opname van het concert.