Mijn Boek op de Boekenbeurs

Dagelijks tot zondag 11 november 2018

Bezoek onze stand op de Boekenbeurs en ontdek ons nieuwe boek 'Grijze Goesting'.

Op zoek naar een exemplaar van Grijze Goesting, Het recept van mijn leven of uw eigen schrijf-uw-levensverhaal-invulboek? Of wenst u meer info over onze levensverhalen? Breng dan zeker een bezoekje aan onze stand (nr. 317 in hal 3). We helpen u daar met alle plezier verder, en u kan ondertussen ook eens komen kijken naar onze originele peepshow. 

De Boekenbeurs start op zondag 28 november en loopt door tot zondag 11 november. Op maandag 5, dinsdag 6 en woensdag 7 november is de beurs wel gesloten. 

IN DE KIJKER:

  • Op zondag 28 oktober stellen we om 11 uur het boek Grijze Goesting officieel aan de pers en het publiek voor, in aanwezigheid van Fons Duchateau (voorzitter Zorgbedrijf Antwerpen), Johan De Muynck (algemeen directeur Zorgbedrijf Antwerpen), Paula Marckx (getuige Grijze Goesting) en Christian Vanhecke (expert Grijze Goesting).
    Hal 3 - Oranje podium - 11 uur
  • Op vrijdag 2 november is het de nocturne Feel Good Friday, waarbij u tussen 18 en 19 uur terecht kan op onze stand voor een unieke signeersessie van Harmke Antonissen. Zij heeft voor de prachtige illustraties in Grijze Goesting heeft gezorgd.
  • Op donderdag 8 november is het opnieuw een nocturne, Nacht van de Kennis. We organiseren dan een debat i.s.m. Plus Magazine rond Grijze Goesting, met als moderator Kristel Bruynseels, en als sprekers Els Messelis (expert Grijze Goesting), Zaki (getuige Grijze Goesting), Christian Verelst (auteur van o.a. Als Amor de draad kwijt raakt) en Paul Enzlin (seksuoloog KULeuven). 
    Hal 4 - Boek-o-Drôme - 20 uur 

Meer info over onze boeken op mijnboek.zorgbedrijf.antwerpen.be of via onze webwinkel www.deschakel.be

Praktisch

Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen
Dagelijks tot zondag 11 november 2018
10.00 uur tot 18.00 uur
Meer info over openingsuren, nocturnes en tickets op www.boekenbeurs.be