Mantelzorgcafé: workshops en infosessies voor wie voor iemand zorgt

vrijdag 16 maart 2018

Radio 1 live, vier leerrijke sessies en een lekker ontbijt en lunch: schrijf u nu gratis in.

Zorgt u voor uw partner, uw moeder of vader of overweegt u dat te doen? Doet u wel eens boodschappen voor de buren? Vangt u de kleinkinderen wel eens op?
U als mantelzorger heeft ook houvast nodig. Maak gerust tijd voor uzelf, en wees welkom op deze info- en doedag, speciaal voor u.

Programma

  • 9 - 10 uur: woon de live-uitzending van Hautekiet (Radio 1) bij met live muziek van Pieter Embrechts.
  • 10 - 12 uur: dokter Tom Jacobs, van ‘Ook getest op mensen’, legt uit wat de huisarts voor een mantelzorger kan betekenen.
  • 13 - 15 uur: ergotherapeute Tineke Claes geeft een praktische workshop rond valpreventie.
  • 15 - 17 uur: Mario Schelfhoutvan mantelzorgvereniging 'Liever Thuis' informeert u over financiële en administratieve rechten en plichten.
  • 17 - 19 uur: coach Caroline Franssens reikt u tips aan om mentaal sterk te blijven als mantelzorger. ​

Een boeiende dag, met lekker eten

Kies uit het programma wat u leuk en boeiend lijkt en schrijf u in via 03 247 32 12 of via e-mail. De sessies zijn gratis.

Daarnaast kunt u ook reserveren voor een lekker ontbijt tussen 9 en 10 uur (3 euro voor een lekker tasje koffie, een koffiekoek, een pistolet of sandwich, een ruim assortiment aan charcuterie, en een stuk fruit of wat yoghurt) en een driegangenlunch (6,50 of 9,60 euro) tussen 12 en 13 uur.

Kom ook naar de Dag van de Zorg op 18 maart

Op wel tien locaties kunt u als mantelzorger nog meer gratis infosessies en workshops volgen, in een centrum in uw buurt. En bovendien boeiende rondleidingen volgen, lekker eten en drinken, genieten van muziek en dans ...

Bekijk het aanbod

Praktisch

Dienstencentrum Van Schoonbeke
Van Schoonbekestraat 54
2018 Antwerpen
vrijdag 16 maart 2018
09.00 uur tot 19.00 uur
Gratis (behalve ontbijt of lunch)