Lezing voor wie voor iemand met dementie zorgt

vrijdag 22 november 2019

Op vrijdag 22 november, tijdens de Week van de Senioren, organiseert Zorgbedrijf Antwerpen een lezing voor wie voor iemand met dementie zorgt.

20 tips voor een smakelijke maaltijd met mensen met dementie.

De manier waarop we met voeding omgaan bepaalt in grote mate wie we zijn. Voor iedereen, ook voor mensen met dementie. Zorgbedrijf Antwerpen geeft tijdens de Week van de Senioren op vrijdag 22 november een lezing met 20 tips voor een smakelijke maaltijd met mensen met dementie. De spreker is Spreker Jan Crikemans, buurtzorgmanager Zorgbedrijf Antwerpen. 

De maaltijdbeleving richt zich op drie belangrijke aspecten. Eerst is er de vraag “Wat eet ik graag?”. Verder speelt ook de ruimte een belangrijke rol: “Waar eet ik?”. Tot slot gaat eten om een relatie: “Met wie eet ik graag?”

U bent welkom van 14 tot 16 uur in dienstencentrum Van Schoonbeke aan de Van Schoonbekestraat 54 in Antwerpen. De lezing is gratis. Inschrijven is niet nodig. Om 15.30 uur sluiten we af met drankje en een fingerfood hapje. Want wanneer eten met bestek moeilijk wordt, laat fingerfood ons toe om smakelijke, visuele, aantrekkelijke en volwaardige maaltijden te serveren.

Heeft u interesse in deze gratis lezing? Kom dan op vrijdag 22 november 2019 om 14 uur naar dienstencentrum Van Schoonbeke.
Inschrijven is niet noodzakelijk. 

 

Bekijk de tips voor een smakelijke maaltijd

Praktisch

Dienstencentrum Van Schoonbeke
Van Schoonbekestraat 54
2018 Antwerpen
Woonzorgcentrum Lozanahof
Van Schoonbekestraat 54
2018 Antwerpen
vrijdag 22 november 2019
14.00 uur tot 16.00 uur
Gratis