Infomoment tentenkamp Weweler

maandag 4 juni 2018

Van maandag 9 tot vrijdag 13 juli trekt Zorgbedrijf Antwerpen op kamp naar Burg-Reuland! Vandaag wordt er een woordje meer uitleg gegeven.

Programma
We verblijven er 5 dagen en 4 nachten in het tentenkamp van jeugdorganisatie Gekkoo. Omdat we op het drielandenpunt zitten, is de rode draad doorheen ons verblijf ‘flirten met grenzen’. We gaan zowel België, Luxemburg en Duitsland verkennen tijdens een heuse stapdag en we bezoeken o.a. Burg-Reuland, Monschau, het Massen shoppingcenter, een artisanale bakker en een melkveehouder.

Verblijf
De tenten waarin we slapen zijn patrouilletenten waar u gemakkelijk in kunt rechtstaan en die voorzien zijn van bedden. Er zijn aparte tenten voor de dames en de heren, douches met warm water en oerdegelijke kamptoiletten. ‘s Avonds kunt u iets drinken aan de bar of nestelt u zich bij het gezellige kampvuur.

Vervoer
Alle verplaatsingen van, naar en tijdens het kamp gebeuren met minibusjes en zijn in de prijs inbegrepen.

Inschrijven

Het wordt een kleinschalig en huiselijk kamp. Er kunnen maximaal 14 deelnemers mee reizen. Er zijn ook 4 begeleiders aanwezig. Het kamp kan enkel doorgaan als er minstens 7 deelnemers meereizen.

Inschrijven voor ons tentenkamp kan tot en met 15 juni per e-mail of op 03 270 88 50. Op maandag 4 juni is er ook een infomoment in dienstencentrum De Vrijgeweide.

Praktisch

Dienstencentrum De Vrijgeweide
Luitenant Lippenslaan 59
2140 Borgerhout
maandag 4 juni 2018
14.00 uur tot 16.00 uur