Bezoek een modelflat Boelaer

donderdag 18 maart 2021 - zondag 21 maart 2021

In de buurt van het Boelaerpark, bij het nieuwe woonzorgcentrum Gitschotelhof bouwden we 'Boelaer'. Kom onze modelflat bezoeken op donderdag 18 of zondag 21 maart.

In de buurt van het Boelaerpark, bij het nieuwe woonzorgcentrum Gitschotelhof bouwden we 'Boelaer'. Dat zijn 34 serviceflats met 1 of 2 slaapkamers met alle comfort. Deze zomer worden er nog 62 extra serviceflats opgeleverd in een apart gebouw. Alle serviceflats worden instapklaar afgewerkt, zijn rolstoeltoegankelijk en uitgerust met een persoonlijk alarmsysteem. Bovendien hebben de flats allemaal een terras en is er een ondergrondse parking. Op het gelijkvloers komt ook een nieuw dienstencentrum waar u binnenkort terecht kunt voor lekkere maaltijden, leuke activiteiten en handige diensten.

Bezoek tijdens de Week van de Zorg, op donderdag 18 maart en op de Dag van de Zorg op zondag 21 maart alvast de modelflat en enkele andere type flats.

Schrijf u in voor een tijdslot met maximum 3 personen zodat uw bezoek veilig kan verlopen want Zorgbedrijf Antwerpen neemt de maatregelen van de overheid ter harte om de verspreiding van het corona/covid-19 virus te voorkomen.

Hoe schrijft u zich in?

Bel onze klantendienst op 03 431 31 31 en vertel ons met hoeveel mensen u komt, zodat wij uw plaatsen kunnen reserveren.   

Welke veiligheidsmaatregelen gelden in onze locaties?

· Bezoek van de modelflat is enkel mogelijk indien u geregistreerd bent.

· Bij elk bezoek mogen maximum 3 volwassen personen aanwezig zijn, de verantwoordelijke van Zorgbedrijf Antwerpen niet meegerekend.

· Respecteer het tijdslot dat u heeft gekozen. Kom niet te laat en maak het bezoek niet nodeloos langer dan vereist.

· Raak tijdens bezichtigingen geen deuren of voorwerpen aan. De medewerkers van Zorgbedrijf Antwerpen zullen alle deuren, ramen en/of kasten voor u openen.

· Zet een chirurgisch mondmasker op voor u binnenkomt. Dit mondmasker is verplicht in alle gemeenschappelijke delen waar u doorheen wandelt.

· Registreer u telkens bij binnenkomst.

· We reinigen contactpunten regelmatig.

· Hou 1,5 meter afstand.

· Was regelmatig uw handen.

· Hoest of nies in uw elleboog.

· Kom niet naar dienstencentrum Boelaer als u ziek bent, in isolatie/quarantaine bent, symptomen heeft die kunnen wijzen op Covid-19 of als u gecontacteerd bent door contacttracing Vlaanderen.

· Blijf thuis als u of iemand uit uw nauwe contacten ziekteverschijnselen vertoont of in contact is geweest met iemand die ziekteverschijnselen vertoont of als u valt onder de quarantaineverplichtingen

· Heeft u een risico-contact gehad, bent u in afwachting van testresultaten of werd u positief getest? Annuleer dan uw bezoek.
 

Iedereen moet op eigen verantwoordelijkheid de zes gouden regels van de Nationale Veiligheidsraad respecteren

· De hygiëneregels blijven essentieel. Dat betekent: handen wassen en geen hand geven of kussen bij een begroeting.

· Activiteiten vinden het liefst buiten plaats. Als dat niet kan, moet de ruimte voldoende verlucht worden.

· U moet extra voorzorgsmaatregelen nemen als u mensen uit de risicogroep ziet.

· U mag nauwer contact hebben met 1 persoon (knuffelcontact).

· De afstandsregels blijven van toepassing, behalve voor mensen uit uw eigen huishouden en uw vaste contactpersonen.

Praktisch

Assistentiewoningen Boelaer (Gitschotelhof)
Lodewijk van Berckenlaan 361C
2140 Borgerhout
donderdag 18 maart 2021 - zondag 21 maart 2021
09.00 uur tot 16.45 uur
gratis