Bepaal mee de nieuwe collectie dekbedden van De Schakel

dinsdag 21 augustus 2018

Bepaal mee welke Sofiben-dekbedovertrekken we de komende maanden verkopen. Samen met u bekijken we alle nieuwe stoffen en designs. Want wie kan beter oordelen wat er in onze winkel moet liggen dan u?

Unieke dekbedovertrek met handige rits rondom

Nooit meer vechten met uw dekbedovertrek! Met het speciale Sofiben ritsstysteem wordt lakens verwissselen een fluitje van een cent. U ritst de dekbedovertrek los, klapt de overtrek open, legt uw dekbed erin en ritst het weer dicht. Handig! U kunt het dekbed in verschillende maten en designs bestellen in onze (web)winkel De Schakel.

Nieuwe collectie: help ons kiezen

Sofiben lanceert een nieuwe collectie dekbedovertrekken: het moment om te bepalen wat er de komende maanden in onze winkelrekken moet liggen. En aan wie kunnen we dat beter vragen dan aan onze klanten? 

Voorstelling dekbedovertrekken in onze winkel

Terwijl u geniet van een koffie of thee en een snackje, presenteren wij u in onze winkel aan de Bredabaan in Merksem alle nieuwe stoffen en designs van Sofiben. Samen met de andere klanten bepaalt u mee welke dekbedovertrekken het meest aanspreken. U kunt vrijblijvend ook al een dekbedovertrek uit de nieuwe Sofiben-collectie bestellen tot 10% korting (enkel geldig tijdens de infosessie in De Schakel op dinsdag 21 augustus vanaf 14 uur en voor bestellingen van de nieuwe Sofiben-collectie).

Inschrijven voor 14 augustus

Interesse? Schrijf u in in De Schakel of in een dienstencentrum of woonzorgcentrum: bekijk de locaties in uw buurt. We hebben voor elke deelnemer een kleine verrassing.

Martha en Cecile demonstreren het handige Sofiben-systeem

Praktisch

De Schakel
Bredabaan 386
2170 Merksem
dinsdag 21 augustus 2018
14.00 uur
Gratis.
Elke deelnemer ontvangt een geschenk.