Serviceflats

< >

“Onze serviceflat, da’s onze eigen plek. Met alle comfort.
Vanaf de eerste dag woonde ik hier graag.”

 

Uw eigen plek

Natuurlijk woont u graag in alle comfort, zeker als u ouder wordt. Dat is ook het uitgangspunt van onze serviceflats. U zit er apart en toch vlak bij hulp, mocht u die nodig hebben.

Aangepast aan senioren

Waar u ook wilt wonen in Antwerpen: over heel de stad heeft Zorgbedrijf Antwerpen moderne serviceflats, die helemaal ingericht zijn voor senioren. Of het nu om een grotere flat of een kleinere studio gaat, alle serviceflats beschikken allemaal over modern comfort, zodat u er lang zelfstandig kunt wonen.

Helpende hand vlakbij

Elke serviceflat ligt naast of vlak bij een dienstencentrum, zodat u dicht bij huis kunt genieten van lekkere maaltijden en tal van andere diensten en activiteiten. Bovendien komen de medewerkers van onze thuisdiensten graag een handje toesteken als u dat wenst.

Zorgeloos wonen

Misschien wordt het huis te groot en vraagt het te veel onderhoud. Of wil u liever een appartement met alles bij de hand. Het zijn maar enkele van de redenen die mensen aangeven om te kiezen voor een serviceflat.

Serviceflats te koop en te huur

 • Op al onze locaties kunt u een serviceflat huren.
 • Onze nieuwbouwflats kunt u ook kopen. Dat is slim gezien, want het geld dat u er insteekt, krijgt u altijd terug.

Zo vraagt u een serviceflat aan:

 • Elke inwoner van België kan vanaf 65 jaar in een serviceflat van Zorgbedrijf Antwerpen wonen.
   
 • Wie zorgbehoevend is, kan al vanaf 60 jaar een serviceflat aanvragen.
   
 • Bij uw aanvraag kunt u uw voorkeur aangeven voor een bepaald serviceflatcomplex.
   
 • Omdat serviceflats erg in trek zijn, komt uw aanvraag wellicht op een wachtlijst terecht. De datum van uw aanvraag bepaalt uw plaats op de wachtlijst.
   
 • Als er meer vraag is naar serviceflats dan aanbod op een bepaalde locatie, geeft Zorgbedrijf Antwerpen bij de toewijzing van de flats voorrang aan inwoners van Antwerpen, 75-plussers en zorgbehoevende senioren.
   
 • U doet uw aanvraag via de klantendient, bij een dienstencentrum in uw buurt of via de sociale dienst van het ziekenhuis waar u opgenomen bent.

 

Woonzorgcentra Antwerpen
De Schakel - Zorgbedrijf Antwerpen
Vacatures - Zorgbedrijf Antwerpen

Contact

 • Klantendienst

  T. 03 338 92 44

  ma-vrij: 8 uur tot 18 uur
  Contacteer ons online.