Een serviceflat, da's slim gezien

< >

Een woning die mee met u evolueert

Wat we nodig hebben, verandert doorheen de tijd. Een serviceflat houdt daar rekening mee: u kiest zelf wat u nodig hebt, welke zorg u wenst.

Veilig en comfortabel wonen

In een serviceflat woont u veilig en comfortabel. U vindt er alles wat u nodig hebt in een compacte flat. U doet het liefst alles zelf? In een serviceflat leeft u zelfstandig maar is zorg vlakbij, indien u dat wenst.

Op uw maat

Dankzij onze jarenlange ervaring vindt u bij ons zeker een serviceflat aangepast aan wat u nodig hebt. En op uw maat. We hebben namelijk veel verschillende soorten flats. Bovendien kunt u zowel een serviceflat huren als kopen met een woonrechtcertificaat. Zo is er voor ieder wat wils.

Omringd met leeftijdsgenoten 

U woont met andere senioren als buren. U bent dus omringd met leeftijdsgenoten. Een serviceflat is bovendien altijd vlak bij een dienstencentrum. Een plek waar u ‘s middags goedkoop en lekker kunt gaan eten, waar u kunt deelnemen aan activiteiten en nog veel meer...

Service tot uw dienst

Wanneer u op een bepaald moment hulp wenst of zorg nodig hebt, dan is die bij de hand. Als bewoner van een serviceflat heeft u voorrang om tegen betaling gebruik te maken van alle thuisdiensten van Zorgbedrijf Antwerpen: huishoudhulp, poetsdienst, thuisverpleging, karweihulp, een persoonlijk alarmsysteem,...

 

Moet ik 75 jaar zijn om in een serviceflat te wonen?

  • Neen. Elke inwoner van België kan vanaf 65 jaar in een serviceflat van Zorgbedrijf Antwerpen wonen. Wie zorgbehoevend is, kan zelfs al vroeger een serviceflat aanvragen.
  • Op sommige van onze locaties is de vraag groter dan het aanbod. In dat geval geeft Zorgbedrijf Antwerpen bij de toewijzing van de flats voorrang aan inwoners van Antwerpen en zorgbehoevende senioren.
  • Neem zeker contact op met onze klantendienst op tel. 03 431 31 31. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen of zoeken samen met u een oplossing als u dringend op zoek bent naar een serviceflat.

 

Mijn Boek
De Schakel webwinkel
Vacatures - Zorgbedrijf Antwerpen

Contact