Stemmen menu's: wat wilt ú eten?

Elke maand stellen we met zorg maaltijden samen om te serveren aan onze klanten en bewoners. Voortaan kunt u als klant van de dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen zelf ook elke maand stemmen over de meest populaire menu’s. 

 
Zorgbedrijf Antwerpen werkt zo veel mogelijk met verse producten. Daarbij spelen wij natuurlijk ook in op de seizoenen en bespreken we de menu’s met onze klanten via de menuraden binnen onze woonzorgcentra. Zij bepalen ieder kwartaal wat er op het menu komt de daaropvolgende maanden.
 

Nog meer inspraak

We appreciëren deze inbreng via onze woonzorgcentra heel erg, maar willen graag nog een stap verder gaan, door ook úw mening (als klant van een dienstencentrum) mee op te nemen in de samenstelling van de menu’s. Daarom kan u vanaf nu mee beslissen over een aantal keuzes.
 
Maandelijks gaan we u 8 gerechten aanbieden, waaruit u uw favoriete top 3 mag selecteren. 
Na een week wordt de stemming afgesloten, en gaan we de 4 meest gekozen gerechten mee integreren in het menu van de maand daarop. Deze kan u herkennen aan het aparte symbooltje. 
 
Heeft u zelf nog suggesties, bemerkingen of complimenten voor onze chef? Dan kan u altijd gebruik maken van het open veld op het einde van de stemming. 
 

Kalender 2017

Noteer alvast volgende data in uw agenda: 
  • Maandag 25 september - zondag 1 oktober 2017: stemweek voor het maandmenu van november.
  • Maandag 23 oktober - zondag 29 oktober 2017: stemweek voor het maandmenu van december.
De menu’s zullen vervolgens telkens vanaf de 20e van de maand beschikbaar zijn in uw dienstencentrum, en op onze website en Facebook-pagina.
 
Bijvoorbeeld: stemweek eind september > maandmenu november beschikbaar vanaf 20 oktober 
U zal de dag waarop de keuzemenu's ingepland staan, kunnen herkennen aan dit symbool:

 

Hoe werkt het?

  • U klikt op onderstaande knop.
  • U bekijkt de 8 menu’s waaruit u kan kiezen.
  • Let wel, de keuze betreft enkel de hoofdgerechten. Soep en nagerecht worden nadien nog aangevuld.
  • Het menu dat u als nummer 1 verkiest, klikt u het eerste aan. Dit verschijnt dan automatisch op de eerste plaats rechts. Het menu dat u als nummer 2 verkiest, klikt u als tweede aan. Dit verschijnt dan automatisch op de tweede plaats rechts. En tot slot zal uw nummer 3 na aanklikken automatisch op de derde plaats rechts terecht komen.
  • Wilt u toch nog iets wijzigen? Dan dient u in uw selectie rechts naast uw keuze het rode kruisje aan te klikken, waardoor uw selecetie verdwijnt en u opnieuw uw selectie kan maken links. 

 

-> Breng hier uw stem uit <-

 

 

Mijn Boek
De Schakel webwinkel
Vacatures - Zorgbedrijf Antwerpen