Stemmen menu's: wat wilt ú eten?

Elke maand stellen we met zorg maaltijden samen om te serveren aan onze klanten en bewoners. Voortaan kunt u als klant van de dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen zelf ook elke maand stemmen over de meest populaire menu’s. 

 
Zorgbedrijf Antwerpen werkt zo veel mogelijk met verse producten. Daarbij spelen wij natuurlijk ook in op de seizoenen en bespreken we de menu’s met onze klanten via de menuraden binnen onze woonzorgcentra. Zij bepalen ieder kwartaal wat er op het menu komt de daaropvolgende maanden.
 

Nog meer inspraak

We appreciëren deze inbreng via onze woonzorgcentra heel erg, maar willen graag nog een stap verder gaan, door ook úw mening (als klant van een dienstencentrum) mee op te nemen in de samenstelling van de menu’s. Daarom kan u vanaf nu mee beslissen over een aantal keuzes.
 
Maandelijks gaan we u 8 gerechten aanbieden, waaruit u uw favoriete top 3 mag selecteren. 
Na een week wordt de stemming afgesloten, en gaan we de 4 meest gekozen gerechten mee integreren in het menu van de maand daarop. Deze kan u herkennen aan het aparte symbooltje. 
 
Heeft u zelf nog suggesties, bemerkingen of complimenten voor onze chef? Dan kan u altijd gebruik maken van het open veld op het einde van de stemming. 
 

Kalender 2017

Noteer alvast volgende data in uw agenda: 
  • Maandag 29 mei - zondag 4 juni 2017: stemweek voor het maandmenu van juli.
De menu’s zullen vervolgens telkens vanaf de 20e van de maand beschikbaar zijn in uw dienstencentrum, en op onze website en Facebook-pagina.
 
Bijvoorbeeld: stemweek eind september > maandmenu november beschikbaar vanaf 20 oktober 
U zal de dag waarop de keuzemenu's ingepland staan, kunnen herkennen aan dit symbool:

 

 

 

Mijn Boek
De Schakel webwinkel
Vacatures - Zorgbedrijf Antwerpen