Zoekresultaten

Open kandidatuur

Bij een onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking schrijven we bedrijven aan die ons bekend zijn binnen de sector waarin we een product of dienst zoeken.   Wilt u opgenomen worden in ons adressenbestand van potentiële leveranciers? Vul ons contactformulier in. Vermeld welke producten of diensten u kan leveren. Of maak een afspraak om uw bedrijf te komen voorstellen.   We geven de voorkeur aan duurzame producten en leveranciers.  

Aankoopdienst - Ons team

Als aankoopteam staan we in om de wensen en noden van onze bewoners en medewerkers te vertalen naar correcte en concrete dossiers.   Ons team bestaat uit :  

Aankoopdienst - Ons aankoopbeleid

Zorgen moet je doen, niet maken Beste leverancier,  Waarde partner, Onze aankoopdienst heeft goed nagedacht om weer te geven waar we voor staan en welke principes wij trouw zijn. Als dynamisch team dagen we elke partner vandaag de dag uit om ‘samen’ onze toekomst te ontwerpen, doordrongen van de identiteit van Zorgbedrijf Antwerpen.   Samen bereiken we meer: dat is ons vertrekpunt. We wensen dan ook partnerships te ontwikkelen omdat we onze missie enkel samen met anderen kunnen realiseren in onze zoektocht naar waardecreatie. Op deze manier werken we een groeiend platform uit om samen goederen en diensten aan te kopen en expertise te delen. Door betrokkenheid en samenwerking ontstaat een partnership op lange termijn.   Deze moet finaal leiden tot: Een hogere zorgkwaliteit Een betere zorgefficiëntie Een groter bewonerscomfort   Samen met u als leveranciers streven wij hierbij naar: Een continue verbetering van integraal resultaat en relatie Met grote openheid naar vernieuwing en creativiteit. Het invullen van de ontbrekende schakel zodat iedereen aan een betaalbare prijs de kans krijgt om comfortabel ouder te worden.   Elke partner van vandaag versterkt onze output van morgen.

Over ons - Visie en missie

Visie Iedereen in onze stad, ook de hulpbehoevende, heeft het recht om comfortabel te leven. Daarom bieden we aan huis en in de wijk of buurt alle diensten aan die een mens nodig heeft om zo aangenaam mogelijk zelfstandig te kunnen leven. Met competent en gemotiveerd personeel, met een aanbod dat kwaliteit en vernieuwing vooropstelt en met een heldere prijzenpolitiek, streven we altijd naar diensten die het leven van onze klanten kwaliteitsvol maken en die ons bedrijf financieel gezond houden. Missie We vullen de ontbrekende schakel(s) in zodat iedereen, aan een betaalbare prijs, de kans krijgt om comfortabel ouder te worden.

Open kandidatuur

Bemerkingen Mogelijks is het dossier in een fase waarin de datum van deelname reeds werd overschreden. Deelname na deze datum kan niet meer. Bij interesse maken wij een afspraak waarbij u uw bedrijf kan voorstellen en waardoor u in ons bestand van potentiële leveranciers wordt opgenomen. Wij geven de voorkeur aan duurzame producten en leveranciers.