Maaltijden

kom lekker eten voor 6,40 euro kom lekker eten voor 6,40 euro kom lekker eten voor 6,40 euro kom lekker eten voor 6,40 euro kom lekker eten voor 6,40 euro
< >

Lekker, gezond en goedkoop

In het dienstencentrum krijgt u ’s middags voor maar 6,40 euro* een driegangenmenu met soep, hoofdgerecht en dessert. Reserveer uw middagmaal in het dienstencentrum of telefonisch, ten laatste een dag vooraf voor 12 uur.

Bekroond door Gault&Millau

Wist u al dat onze maaltijden bekroond zijn? Onze chefs ontvingen in maart 2017 de Gault&Millau Catering Award Innovatie en Originaliteit.

Altijd een dienstencentrum in uw buurt

Met 42 dienstencentra in alle districten van Antwerpen, is er altijd een uw buurt. Bekijk alle adressen of kijk alvast wat er deze maand op het menu staat.

Wanneer mogen we uw gratis verjaardagsmenu serveren?

Bent u jarig? Dan trakteren wij u op een bon voor een gratis maaltijd. Spring dus snel eens binnen en registreer u als klant. Want hoe beter we u kennen, hoe beter we u kunnen verwennen. Smakelijk!

Elke dag interessante activiteiten

De kans is groot dat u blijft na het dessert. Voor een sportieve activiteit, een cursus, een bezoekje aan de kapper, een drankje in de cafetaria of op het terras....  Wat u ook graag doet: het dienstencentrum heeft het. Klik op de naam van het dienstencentrum in uw buurt en ontdek er alles over.

Dranken aan betaalbare prijzen

In de cafetaria van het dienstencentrum kunt u samen met andere senioren gezellig iets drinken, aan een betaalbare prijs. Zo betaalt u bijvoorbeeld 1,10 euro voor koffie of thee en 1,50 euro voor een pintje.

Gratis infoboekje
Alle informatie over het menu en de activiteiten van het dienstencentrum bij u in de buurt, vindt u ook in het infoboekje. Dat kunt u gratis meenemen in elk dienstencentrum.

* Wie geen senior is of niet in Antwerpen woont, betaalt 9,50 euro voor een maaltijd.

Mijn Boek
De Schakel webwinkel
Vacatures - Zorgbedrijf Antwerpen

Contact